Sider

onsdag den 18. september 2013

Er der stemning for et mødested igen?

På søndag er det tid for efterårets plantemarked i Lyngby. Er der stemning for at vi tager skiltet med og laver et uformelt træfpunkt bag Trines stand igen (Trine ved så ikke lige noget, men jeg ved hun kommer og jeg er ret sikker på at hun synes det er ok)?

Jeg forestiller mig at der er 'åbent' fra 10-12, det er tidsrummet for markedet. Erfaringen fra sidste marked er, at der kom flest forbi mellem 10.30-11.30.- og vi skal i øvrigt også selv tidligt op, for vi vil forsøge at komme, så manden  min kan stå ved siden af Trine med et par planter. Vi havde først planlagt at blive hjemme denne gang - men det kan man jo ikke, vel, når de nu melder nogenlunde fint vejr? Og nu har vi jo en undskyldning....


Et enkelt billede fra haven, hvor Duehoved, Chelone obliqua, er fantastisk fin i år, synes jeg. Jeg har en anden, som jeg tror er lidt lysere, den fik jeg til forårets marked af Jette. Den står i lidt mere skygge og er ikke sprunget helt ud endnu.


Må man prale af sin mand? Det gør jeg nu, for han er fantastisk til at forvandle nogle af vores æbler til den lækreste æblesirup, som smager helt fantastisk på havregrød eller, endnu mere syndigt, pandekager.


Uhm..... Ses vi på søndag?25 kommentarer:

 1. Hej Anne Mette.Super godt initiativ.Jeg synes det var rigtig hyggeligt i foråret.Og havde selv tænkt på om Trine kom her i efteråret.Kommer tidligt .....for i foråret var der allerede gang i den selv om jeg kom 9-45.
  Er glad for at mine duehoved lever i din have.......arveblomst fra min mor.
  Har lige lavet en ordentlig gang æblemos.......men kunnde da godt tænke mig opskriften på æblesirup.
  Glæder mig til på søndag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Glad for vi ses - og jeg er glad for arveblomsten, elsker blomster med historie, skal nok passe godt på den. Jeg skal nok komme med opskriften, den er meget simpel, det vigtigste er vist tålmodighed :)

   Slet
 2. Jaaa der er stemning for at møde dig søde Anne Mette, men desværre er der langt, så det bliver heller ikke denne gang, det kunne ellers være hyggeligt.
  Du må godt prale af din mand, det ser lækkert ud det der æblesirup. Jeg praler også nogen gange af min mand, men han rører aldrig en gryde undtagen når vi vasker op :) Heldigvis hjælper han med det tunge i haven, det er godt nok til mig.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne det og det skal lykkedes for os på et tidspunkt :)
   Ja, de er gode, vores 'mænner', Michael har også lavet Arion saft i år, for den ene busk vi har bugnede, der er stadig til fuglene og mums, det smager også godt :)

   Slet
 3. Rigtig god fornøjelse på søndag, jeg vil sende en tanke over til jer. Både siruppen og æblerne ser fantastiske ud, lige tl at sætte gang i mundvandet... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Fru Friis, vi vil sende tanker tilbage :)

   Slet
 4. Jamen det er da det bedsteste initiv Anne Mette! Det er jo altid hyggeligt, at få en dejlig plantesnak. Sikker på at Trine er lige så vild med ideen, som jeg er!
  Æblesirup må vi lige bede om opskriften på....den ser vel nok lækker ud! Jeg har lavet lidt én efter en opskrift jeg fandt på nettet, men den er tyndbenet (ikke som mine!).
  Vil kigge efter dit smukke skilt og glæde mig til gensynet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok lige lave indlæg med opskriften :) Og glæder mig til på søndag :)

   Slet
 5. Jo, muligvis indfinder jeg mig. En kan aldrig vide. Også selvom jeg har svært ved at finde plads til flere planter i min lille have ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg nu du skulle, Nette, det ville være hyggeligt at sige hej - så kan vi stå på hinandens hænder, for vi har heller ikke meget plads og ikke mere græsplæne at tage af :)

   Slet
 6. Æblesirup - æv, det skulle jeg have tænkt på - alle de spande nedfaldne annanasæbler vi har kørt væk - de kunne nok have resulteret i et par gode flasker sirup - for sent, for sent....... måske til næste år - jeg vil skrive det i min havekalender, så ikke jeg glemmer det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, øv for Sussi - kommer du på søndag, for så kunne jeg godt plukke en pose æbler med til dig, hvis du har lyst?

   Slet
  2. Jeg kommer desværre ikke til Lyngby - men hvor er det sødt af dig at tilbyde at plukke æbler til mig.... vi har plukket æblerne fra et af vore andre træer, og når det viser sig - at vi måske ikke kan nå at spise dem, så vil din opskrift komme lige tilpas. God fornøjelse søndag.

   Slet
 7. Hvor er det en rigtig fin ide med træfpunkt igen, Anne Mette :) Jeg kigger helt sikkert forbi.
  Du kan tro dine phaeum trives og gror i min have og holder skvalderkålen nede! Glæder mig til søndag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det godt at høre med phaeum - men endnu bedre at du kommer forbi i morgen, glæder mig :)

   Slet
 8. Jeg kommer og så er det hyggeligt med et lille træf:o) Vi ses. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kigger forbi Lisbeth :)

   Slet
 9. Ja, lysten er der altid! Men lige pt. befinder jeg mig i Barcelona og er på vej til sydfrankrig. Så hils omkring jer fra mig!

  Ps. Måske husker I, hvor hemmelighedsfuld, Lene fra Bag havelågen var sidste år? Hvis I gør så husk også at tjekke HAVEFOLKET ud på mandag!

  Ønsker jer alle, både havebloggere, der mødes i Lyngby og jer, der læser med fra sidelinjen et skønt efterår! Kram; M

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså I er jo velkommen hver dag på HAVEFOLKET, men mener på mandag D. 30/9. ;-)

   Slet
  2. Uh, det er da også et dejligt sted at være, nyd det for os alle sammen :)

   Jeg er sikker på at alle os, der mødes i morgen tjekker HAVEFOLKET dagligt og nyder alt det vi læser - men jeg skal nok lige minde om det og nu er det jo ikke til at vente, der er hele 2 nætter til mandag :)

   Tak i lige måde, Marianne og tak for din hilsen!

   Slet
  3. Nej nej Anne Mette :)
   Marianne skriver mandag d. 30., så der er en uge og to dage til. Det er da længe at vente, når vi er spændte.
   Knus

   Slet
  4. Åh nej da, det går da SLET med os to, Lisbeth.... :)

   Se nu der, søde Marianne, nu fik du næsen igang hos to, der slet ikke er gode til at vente på hemmeligheder.... :)

   Slet
 10. Jeg kommer også og har en smule planter med, så vi ses :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 11. Hej Anne Mette
  Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig på plantemarkedet i Lyngby i sidste weekend.
  Hvor er det en dejlig blog du har, fuld af inspiration - jeg er da bare helt vil med din blondekrukke, dem er jeg også specielt glad for og specielt ked af når de går i stykker, men nu bliver jeg vist ikke helt så ked af det næste gang jeg mister en, for det FLOTTE arrangement du har kreeret, tror jeg altså jeg må efterligne ;O)
  Jeg skynder mig at melde mig til som fast læser her hos dig !!!
  God aften
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...