Sider

mandag den 26. januar 2015

En bro der drukner, dyr, sol og sne...

De sidste 2 weekender har været meget forskellige her, de har heldigvis begge været fyldt med solskin, den ene uden spor af sne, den anden fyldt med det.

Først billeder fra den netop forgangne weekend. Vores lillebitte snemand (potte-hatten er fra en miniplante) lørdag, i går kom Frk. Frost forbi, så var der ikke meget tilbage. 


Vores = Michaels værk, jeg nød bare synet
Frede elsker! sne, han glemmer alt om alder og diverse seniorproblemer. Så hviler vi bagefter, livskvaliteten betyder jo også noget for en hund. Vi gik en tur om en (lille) sø i nærheden i går, kombinationen af 5-10 cm sne og solskin, det er da noget af det smukkeste (hvis vi ser bort fra forår, sommer og efterår). Moder natur er en fantastisk kunstner, der var de smukkeste mønster i isen.Vi var så heldige at 4 grågæs, der ellers lå og nød solen, pludselig blev uvenner og Michael nåede præcis at fange de tre (så dette er hans billede). Må man glædes lidt over andres skænderier....lidt...


Flodhest alarm!!

Det havde vi altså ikke hørt noget om på forhånd, kan du se den?? Min fantasi er måske nok lidt livlig, men Michael kan også se den (efter lidt vejledning). Lige der, på vej ud at bade lidt i et vandhul....

For lige at vise kontrasten til weekenden før, så er disse billeder fra 17.01.2015, hvor vi kørte en tur til Ledreborg Slot.


Den dag skinnede solen også fra en skyfri himmel, men der var ingen sne. Det er da et smukt slot, måske nogen har Ledreborg Rosen


Vi forstyrrede vist lidt - så vi vendte om igen.


Der er 'forstørrede pytter' så mange steder heromkring (som sikkert også mange andre steder). Fuglene nyder det, men puh hvor er jorden våd. I dag smelter sneen fra weekenden og det regner ned ovenfra, jeg håber haven klarer at optage alt det vand. Tænk for et halvt år siden sukkede vi i tørken.....
Det bro viser ret tydeligt udfordringerne, husk lige din waders.....

Det handlede ikke meget om have, så her kommer lige en lille buket ranunkler. De holdt ikke så længe i vasen, hovederne holder til gengæld længere i en et fad med vand. 18 kommentarer:

 1. Bella Cugina.

  Tak for en dejlig fotosafari. Først kommer ulven tilbage til Danmark. Og nu er der set en flodhest på Sjælland. Hvad bliver det næste? En dinosaur?:o)

  Og tusind tak for synet af den smukke snemand, Michael. Jeg elsker snemænd og det er den første , jeg ser iår

  Dejligt at se Fredes kådhed i den kildrende kolde sne.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er farligt ude på landet :-) Michael takker og er glad for at bringe snemanden til Mors.
   Knus

   Slet
 2. Godaften Anne Mette.Skøne snebilleder du viser...........................Ja !!! alting er bare smukkere med lidt sne på denne årstid.
  Og Michael var da hurtig på aftrækkeren.Flot billede.
  Dejligt med sådan en dag i naturen.........................billederne fra skoven ligner dem vi tog i sidste uge
  i Hareskoven.
  Ledreborg er bare sådan et smukt sted..................skal helt sikkert derned til messen til sommer.
  Også dejlige billeder af Frede i sneen..............det er noget hunde kan lide.
  Og dit lille bidrag til haven i form af ranunkler er da bare skønt.
  Rigtig god aften Knus Jette...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - ja det er nu smukt med sne og solskin, nu må vi se om der kommer mere. Ledreborg er skøn, både med og uden messe :-)
   Knus til dig

   Slet
 3. Hej Anne Mette jeg nød dineskønne billeder, ja sikke kontraster vi ser her i vinter. Skønt at se din hunds livsglæde. Herhjemme er Zeus vores mops på 9 måneder også sat støvsugeren igang ud i sneen. Undermunden bliver åbnet og sneen suget ind ;-) dejlige ranunkler, rigtig forårsbebuder. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - og nu er det så igen regn og måske lidt slud, vi må se hvordan de næste måneder arter sig...kh

   Slet
 4. Hej Anne Mette
  Ja det var jo meget forskellige billeder fra to weekender, men de var alle skønne. Godt skud også fra Michaels hånd. Flodhesten er nem at få øje på, men at frk. Frost kan få snemanden til at tø er nu lidt mærkeligt. Måske skal vi i stedet sige frk. Tø :) Schippo elsker også at fare rundt ude i sneen.
  Ranunkler har jeg i potter fra sidste år, der er ingen knopper i endnu, men mon ikke de kommer, når det bliver lunere i vejret.
  Tak for lidt nyt fra dig.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, du har nok ret med hende Frk Tø :-) I dag kan du så se Linearifolium :-) Hele 2 blogindlæg på en uge....:-) Knus til dig

   Slet
 5. dejlige stemningsbilleder :) - total perfekt weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tim -. og nu er det weekend igen :-)

   Slet
 6. Sevklart en flodhest.....*SMILER* - skønt når der pludselig dukke noget så uventet og eksotisk op i en ellers grå vinter Anne Mette ...det bringer smilet frem. Tak for turen og snemanden er bare kær.....skulle næsten have haft en plads i fryseren til næste nattefrost hans smukke liv blev for kort ;0) Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Dorthe - ja, det blev et kort liv, men dejligt så længe det varede :-) Knus

   Slet
 7. Hej. Jeg så også flodhesten lige med det samme :) snemanden var fin og smart hat havde han også.

  SvarSlet
 8. Dejligt at komme ud i naturen når solen og vejret indbyder til det og man får så mange dyreoplevelser !! Billedet af ænderne er bare smukt.
  Jeg kan sagtens se flodhesten - og sikke en fin lille snemand.
  Vi må ønske os flere af disse dage.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla, godt at så mange kan se flodhesten med mig :-) Sne, frost og sol, det er nu skønt på denne tid af året. Knus tilbage.

   Slet
 9. Sikke nogle dejlige billeder.
  Meget forskelligt vejr der har været, men sådan er den danske vinter vist bare. Skønt med en tur til Ledreborg....tankerne flyver lynhurtigt tilbage til sommerdagene med livsstilsmessen.
  Men billederne af jeres super sneglade Frede er virkelig skønne. Når en grånæse møder sne.. så er det vist ganske vist... det er magisk. De følger sig som vårhaner igen, og så er der bare gang i den.

  Nu kommer vinteren vist tilbage... så der bliver mere fest for jer.
  Mange knus Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Susan. Ja Ledreborg er skønt og smukt i solskin. Ja, du har helt ret, der opstår magi, sol, sne og en snert af frost er faktisk helt ok på denne tid. Knus til dig.

   Slet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...