Sider

tirsdag den 27. august 2013

Når en elsket blonde flækker, så er det godt at blive inspireret....

Og det blev jeg, for et par måneder siden da jeg gik rundt og sørgede over at en af mine helt nye (næsten) blondekrukker var væltet og gået i stykker. Dem havde jeg ønsket mig meget, meget længe. 

Jeg er ikke på Facebook (jeg kan ikke huske hvilket princip, det er jeg skal henvise til), men det er Michael, så han er medlem af alle de grupper, som jeg ellers ville være - så meget for det princip.... En aften, mens jeg stadig ømmede mig, viste ham mig nogle billeder fra Marie-Louise/MP-Havedesigns facebook og bad mig om at gå i gang....Hmm, ja, jeg havde sådan set også en skåret IKEA potte stående, der passede præcis til 'projektet' og en masse husløg rundt om, så her er mit bud. Der er et par af planterne, der nok ikke klarer vinteren, men dem har vi jo så nydt sommeren igennem, hvor også en del af husløgene har blomstret, så de er nu skiftet ud....uh, er lidt grænseoverskridende for mig at vise min version frem....


 - der er lang, laaaang vej til de billeder jeg henviser til, men dette er da et skridt på vejen og jeg kan stadig nyde mine krukkede blonder.


Nu må vi se, hvordan det udvikler sig, der er faktisk gået lidt sport i at gå og finde små planter, der kan passe ind i billedet. Jeg modtager hjertens gerne input til forbedringer, bare sig til, hvis du har lyst....

23 kommentarer:

 1. Det er vel nok en sød miniterasse du har skabt her:-) Jeg har ikke set inspirationskilden, men det er en god ide.

  SvarSlet
 2. Sådan skal det lyde... op på hesten igen!! Jeg har også lært at man absolut ikke skal smide skårede krukker væk, de kan altid bruges til et eller andet. Min inspirationskilde er Jørn fra Havetid, han kan nemlig også noget med genbrug. Det er en rigtig sød opsats-husløg-ting du har bygget. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fru Friis - må nok få brugt lidt mere 'studietid' på Havetid og blive inspireret. Jeg har også altid gemt krukkeskår, man er jo jydefødt :) Men jeg nænnede ikke at bruge dem som krukkedræn, som jeg indtil nu mest brugte dem til.

   Slet
 3. Kære Cugina.

  Hvor var det godt, at blæsten baldrede den blondekrukke, for dit husløgarrangement ser da forrygende godt ud i den, Bare vent til husløgene vokser til og begynder at vælte ud over det hele. Jeg har også lige baldret min yndlingskrukke, men har kun evner til at bruge potteskårene som dræn i andre krukker.

  Dejligt at kunne vende noget negativt til noget positivt. DET er livskunst.

  Knus og de kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Carissima Zia Verde

   Det gør mig ondt med din yndlingskrukke, ja, jeg ved jo hvordan det er. Tak for dine dejlige ord, knus og tanker - livskunst, det vil jeg arbejde videre med!
   Knus, kærlige hilsener og tanker tilbage

   Slet
 4. Hvor ser det godt ud, Anne-Mette :-) Jeg elsker også de blonde potter, som jeg første gang så hos Havegalleriet i Odense.

  Ha, ha, griner lidt ad dine principper om Facebook, for jeg har selv haft det på samme måde (altså privat), men har nu overgivet mig og er blevet ganske glad for det ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er nu fine de blonder :)
   Ja, nu må vi se hvor længe jeg holder mine FB principper holder, jeg kan jo fornemme at jeg går glip af en del :)
   kh AM

   Slet
 5. Jeg synes, det er blevet flot, jeg er jo desværre ikke til den slags, men derfor kan jeg jo godt se, at det ser pænt ud. Du kan sagtens vise det frem uden at behøves at synes, det er grænseoverskridende.
  Facebook, der er mange dejlige plantegrupper, især den helbredende have er skøn, er Michael med der??
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, det er jo bare sådan at vise noget frem, jeg selv har lavet, det skal jeg lige øve mig på, men der kommer måske mere :) Jeg kan godt se at jeg må overveje Facebook igen, men lige nu er bloggen nok tror jeg.
   Knus AM

   Slet
 6. Flot, flot - som et borg-anlæg fra Østerland..... ja altså, det var det jeg tænkte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, Sussi - og sjovt/godt at høre, hvad du sådan helt umiddelbart tænkte :)

   Slet
 7. ej... det ser da bare så godt ud, endnu et eksempel på hvordan vi henter inspiration i cyberspace.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, Ulla - og tak for de søde ord :)

   Slet
 8. Hej Anne Mette.Det ser da bare supergodt ud .Er vild med husløg og sætter dem allevegne.Dejligt at du kunne udnytte dine skårede krukker igen.Rigtig god solskinsdag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jette, dejligt at du kan lide min 'krukketing'. Ja, husløg er skønne. Knus tilbage.

   Slet
 9. det er sgu' da genialt :) :) det er du sluppet godt fra - mægtig flot ;)

  SvarSlet
 10. Det er SÅ hyggeligt - dit lille arrangement. Virkelig vellykket - og kom nu endelig forbi, hvis du skal bruge flere (hele) blondekrukker ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie-Louise, allermest fordi du fandt billedet, som du så delte på facebook - det var præcis det, der skulle til for at få gang i legebarnet i mig igen, det nyder jeg :)

   Slet
 11. Hvor er det bare fint, så dejligt du deler, det ville forøvrigt være kedeligt hvis det var en nøjagtig kopi, så meget bedre med noget der taler til dig og dit hjerte :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 12. Super skøn løsning på et lidt trist tilfælde - det ser jo super godt ud - hurra for Michael og facebook ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 13. Så F L O T T, som et eventyr, Vakkert og fantasifult <3

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...