Sider

torsdag den 15. august 2013

Har du husket....

...at det er på lørdag, d. 17. august at Susan - My loving home and garden holder åben have? Og har du husket at deltage i hendes fantastiske give-awayJeg kan virkelig anbefale at deltage, for det er simpelthen de skønneste sommerfugle, smukt kreeret af Susans mor, Annette, ASBronzeArt


Jeg drømte længe om at få nogle til min have, lige siden jeg så dem på Susans blog første gang. Men det lykkedes aldrig at finde tiden til at besøge Viborg, fordi familien bor andre steder i Jylland. 


Men nu fik jeg så muligheden for købe tre til vores have takket være Annettes hjælpsomhed - og vi er begge super, super glade for dem, de er SÅ smukke. Lige nu står de på en pind i en krukke, men de skal sættes i en sten, snarest muligt - jeg skal blot liiige.....

For sommeren er løbet afsted for mig uden ret meget blog, jeg får ikke læst, jeg får ikke skrevet - og jeg får ikke kommenteret, jeg håber at jeg får taget revanche på et tidspunkt. Men jeg har da taget nogle billeder undervejs, så mon ikke de kommer på senere på året, her kommer lige et par aktuelle, lyserøde.

Laurentia 'Avant-Garde Pink'
Allium ('Sugar Melt', tror jeg)
Monarda 'Fishes' - og en væltet violfrøstjerne

Til sidst et billede af baghjulet på Michaels cykel - temmelig afslørende..... På nordsiden af vores hus gror violfrøstjerner nærmest som ukrudt. Skønt, skønt ukrudt....

8 kommentarer:

 1. Puha det lettede :)
  Nej jeg har ikke husket at melde mig til den giveaway, det må jeg vist lige have gjort. Tak for påmindelsen og billederne, især af violfrøstjernen, så må vi håbe Michael ikke skal ud og cykle :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Anne Mette.Ja! du har da været savnet.Vil også gerne vinde den smukke sommerfugl.Men kan ikke finde ud af hvordan man skal få billedet over på min blog.
  Jeg købte en meget smuk guldsmed i kobber i Hampton.....der røg også tre sommerfugle i glas med hjem.Du kan se dem i mine to indlæg fra udstillingen.
  Smuk hvid allium du viser.Købte en del løg de i London.......det bliver spændende at se om de bliver til noget.Håber du har energi til at blogge lidt.God aften knus Jette

  SvarSlet
 3. Skægt billede af din søns blomsterpyntede cykelhjul.

  SvarSlet
 4. Det er da skønt med sådan noget dejligt ukrudt!
  Venlig Hilsen
  Jette

  SvarSlet
 5. De sommerfugle er helt vidunderlige og de ser så smukke ud som de svæver der hos dig:o) Jeg synes at I er meget heldige at eje så dejlig ukrudt. Jeg arbejder på at få violfrøstjerner over hele haven, sniger lidt planter ind sådan hist og pist;)

  SvarSlet
 6. Fed reklame for de smukke sommerfugle, de er vel nok flotte :) Violfrøstjerne er da ikke til at undvære, heller ikke i cykelhjørnet :)

  SvarSlet
 7. Bella Cugina.

  Hvor er du en heldig pige.....bronzesommerfugle og violfrøstjerne-ukrudt:o)Så bliver det da ikke smukkere.

  Ja, du kan tro, at jeg har husket, at det er imorgen Susan holder Åben have og orangeri, så imorgen tidlig sætter vi kursen mod Viborg. Det kan vi da ikke gå glip af:o)

  Sender dig verdens største knoglekrammerknus.

  Rigtig god weekend til dig og din søde mand

  SvarSlet
 8. Tak for alle de søde og fine ord alle sammen.

  Marie, det er dog ikke min søn, Michael er den samme, som ham jeg indimellem kalder Overgartneren og det er så lig min mand - og han får ikke cyklet så meget :)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...