Sider

lørdag den 24. august 2013

Lørdagsdug...

Det kan godt være at det var lørdag og at klokken kun var 6, men vores lille hund, Frede, var stadig lige så sulten som han er på hverdagene. Så i weekenden er det for det meste mig, der giver ham morgenmad og klarer morgenturen i haven. Turen var kølig, men smuk i dag, synes jeg - så her er et par billeder.

Til jer, der måtte læse med - god lørdag. Jeg håber at slå en rekord i dag og lave endnu et indlæg senere.....9 kommentarer:

 1. Tænkte nok, at jeg burde have stået tidligt op idag også, da jeg vendte mig om på den anden side ;) Også en rigtig god lørdag til dig! Det er så dejlige morgenbilleder, du der har taget!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Nå-nå... Man er nok blevet lovlig morgenfrisk efter den tur!! Nu skal der være flere indlæg om dagen... ;)
  Ihvertfald ser dine morgenbilleder friske og dejlige ud, og mon ikke også jeg kikker forbi til det næste indlæg. God lørdag til dig også. :)

  SvarSlet
 3. Hej.
  Ja morgendug var på færde. Spændende om din rekord er indlægget eller noget andet. det bliver forhåbentlig en god havelørdag med solskin til dig også.
  God lørdag til dig

  SvarSlet
 4. Enig i, at det var en kold og dejlig morgen. Jeg var også tidligt oppe (men har ingen hund) og rundede lige terrassen og et kig derfra ud i haven inden jeg startede på at forberede mig til studiet.

  Men måske jeg skulle have givet mig mere tid og taget et par sko på - for dine billeder viser, at det var en skøn morgen derude :-)

  SvarSlet
 5. Intet så skønt som sådan en dejlig morgen, tak for fine morgenbilleder.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. nå ja tænkte ikke over, hvad jeg skrev, men jeg kan godt forstå, at du har sunget: En morgen på Atlantis hele dagen :)heldigvis er den jo dejlig.
   Knus

   Slet
 6. Hej Anne Mette.Dejligt at komme tidligt op og en tur udenfor.Har heller ikke nogen hund......men går altid en runde i haven hver morgen.
  Skønne billeder du viser.men jeg nøjes nu med et enkelt indlæg i dag.Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 7. Gode billeder. Der er noget helt særligt over morgener sidst i august og i september. Der er en klarhed og skarphed i luften som er helt speciel og meget smuk.

  SvarSlet
 8. Skønne billeder, godt hunden vækkede dig tidligt ;o)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...