Sider

torsdag den 31. marts 2011

Regnvejr

Jeg er vist ikke den eneste, er har oplevet regnvejr i dag, men mon ikke haven har godt af den stille regn. I hvert fald mine ny-plantede Erantis. Og regnormen Bo, ikke mindst.

I går fik jeg jo skrevet til Berit fra Irishaven at vi ikke har så mange Iris i vores have. Jeg laver vist ret mange nybegynder-fejl herinde, er måske lidt nervøs? For det er ikke helt sandt. Vi har blå vår-iris og jeg er nyder de blå farver, der lyser op rundt om i klatter. Vel og mærke langt fra de gule Erantis. Men t
æller vår-iris med....?
Jeg håber at kunne få fat i nogle af de andre farver, når efteråret kommer - meeeen lad os nu lige nyde foråret og sommeren, ikke? 

4 kommentarer:

 1. Hej Anne Mette
  Jeg er også nystartet blogger, men bruger det nærmest som en slags dagbog, jeg har nemlig ikke flere faste læsere end du har. Måske skriver vi en dag noget interessant, så vi får flere. Mine våriris har ikke vist sig endnu, jeg bor på Samsø.
  Vh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Vår iris er også dejlige forårsbudbringere og jeg ville ønske at jeg havde nogle flere. Det er dejligt at der bliver ved med at dukke nye danske havebloggere så velkommen på banen, jeg glæder mig til at følge dig:)

  SvarSlet
 3. Hej Anne Mette.
  Tak for fin mail... Jeg skriver til dig senere, min computer driller og jeg kan kun skrive online.
  Ha' en skøn weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth og Lisbeth

  Tak for jeres hilsen begge 2. Jeg kigger helt sikkert ind til jer lige om lidt.

  Ja, vår-iris er dejlig. Utrolig med så stor forskel på Midtsjælland og Samsø, vores har været fremme i 14 dage faktisk. Men de holder rigtigt flot i år. Jeg har læst at de kan være svære at få til at gro. Det er de heldigvis ikke her.

  Vi ses :)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...