Sider

onsdag den 30. marts 2011

Erantis fra Hinnerup

I går kom der en skøn pakke med posten, masser af fine Erantis fra Lones haveliv. Hun var så utrolig sød at sende dem her til det midtsjællandske. Det er overskud og kærlighed til havelivet og medmennesker.


Erantis klumpen blev forsigtigt pillet fra hinanden og gravet ned - jeg pillede, min søde mand plantede. Der var mange og de lyser allerede dejligt op i vores have. 


Der var også en lille regnorm. Lone har forsikret mig om, at hun har givet hans familie besked, så de ved at han har det godt her i sit nye hjem. Tænk sig, hvilken tur han må have haft med Post Danmark. Men han levede og jeg er sikker på at han finder sig en sød kone imellem vores egne regnorme. Jeg hørte i hvert fald ingen gråd i nat.4 kommentarer:

 1. Velkommen i haveblogland - dejligt med endnu en haveblog - herinde vil vi aldrig blive trætte af at høre om hvad der sker i din have :o)
  Erantis er bare det dejligste og tidligste forårstegn, så jeg kan godt forstå at de er blevet inviteret ind i din have. Heldigt at Lone have overskud at dele ud af!
  Forårs-hilsner fra Berit

  SvarSlet
 2. Tak Berit, hvor er det sødt af dig og dejligt at møde dig. Uha, jeg får helt præstationsangst med 2 faste læsere nu :)

  Ja, jeg var så heldig. Og der var rigtigt mange, det ser måske ikke ud af så mange på billedet, men det blev til 3 store bede.

  Jeg skal helt sikkert kigge mere på din side. Iris og dagliljer er ikke det, der er mest af i vores have - kun nogle gule dagliljer, som nu er dejlige. Så mon ikke jeg kan blive inspireret.

  Mange hilsern
  Anne Mette

  SvarSlet
 3. Tillykke med din nye blog og velkommen i denne dejlige blogverden!
  Det er da også et helt rigtigt tidspunkt at starte op nu når haven også starter på nyt. Erantiserne fra Lone er jo skønne og absolut det første forårstegn.
  Her i Norge har jeg ikke erantis, så vi må nok have med nogle fra Danmark.
  Ønsker dig et skønt forår i din have!
  xx
  Lene

  SvarSlet
 4. Tak Lene - og velkommen hertil. Tak i lige måde, håber også du får et godt forår. Med eller uden erantis i år. Glæder mig til at kigge på din blog, den ser super spændende ud.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...