Sider

torsdag den 19. december 2013

Den store badedag - og bittelille jul

Onsdag fik vi 1½ times solstrejf....


...det skulle åbenbart udnyttes til et julebad....


...jeg mindes ikke at have set dem bade så vildt her midt i december... 


....jeg blev faktisk helt i forårshumør...billederne er taget gennem ruden for ikke at forstyrre badegæsterne.


I forårs humør bliver jeg næsten også at se min nye, endnu ret så lille vinterjasmin - håber er at den vil trives og blive ligeså stor som Hannes. Det var en af de, efter min mening, få planter, jeg fandt på plantemarkedet i Lyngby i efteråret, denne stod faktisk øverst på min ønskeliste.


Nu er det jo snart jul, så lige derfor et par jule billeder. De bittesmå nisser mv. er købt på Haveselskabets julemarkedet for vel 4-5 år siden. 


Og til sidst den fantastiske morgenhimmel, som vi har været forkælet med i starten af december.20 kommentarer:

 1. Det har været dejlig mild vinter indtil nu - herligt.... Skønt at se fuglene tage et godt bad :)

  SvarSlet
 2. Hej Anne Mette.Skønne billeder af fuglene der bader på vandtønden.
  Har du set mit indlæg fra Berlin?.......ikke så flotte billeder som dine.
  Men vejret var lidt gråt og med støvregn det meste af tiden...........så det var vanskeligt at få gode billeder.Dejligt med en vinter jasmin der liver op på en lidt trist årstid.
  Rigtig god jul til dig og dine.Stort juleknus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, jeg har set dine skønne Berlin billeder, skønne billeder, uanset støvregn :) Og god jul til jer også. Knus

   Slet
 3. Hej Anne Mette
  Godt at høre lidt fra dig igen, tænk at tage billeder af badegæsterne, det er da dejligt. Gråspurve og mejser samt lidt solsorte er også dem vi har flest af, men en enkelt spætte forvilder sig også ind i haven en gang i mellem. Vinterjasmin ejer jeg ikke, men den er i tankerne og måske en dag får jeg fat i den, den skal vist stå herude lige foran mit vindue ved computeren. Dejlig solopgang du fik billeder af, det kniber lidt med dem i øjeblikket.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber vinterjasminen vil trives - jeg er i hvert fald glad for den, tror jeg fik den for en 20,-
   Knus

   Slet
 4. skønne bade"ænder" :) og hvor er de kære de små nisser

  SvarSlet
 5. De er bare så søde , de små spurvebasser, når de pjasker rundt i badet :) Jeg har en stamflok på ca. 100 som også stadig tar friluftsbad indimellem. Jeg kan godt li dine fine enkle nissedekorationer. Vinterjasmin er da bare dejlig og så dufter den vel også.
  God jul og knus
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ikke til at undvære fuglene. Jeg var lidt nervøs for om de var skræmt væk af naboen kat, der klatrer i æbletræet, men heldigvis.De kan let gemme sig i hækken. Jeg mener at huske at vinterjasminen ikke dufter - men den er tilgivet, bare den vil blive større og blomstre på dette tidspunkt :) God jul og knus.tilbage.

   Slet
 6. Sikke et vandpjaskeri de holder, men man skal jo være fin til jul:)) De små nisser er skønne det er så herligt med et minilandskab:o)
  Glædelig jul til jer og knus til dig
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. De elsker vintønden - som faktisk ikke skulle stå der, men det gør den så, for det er yndlingen.
   Gode ønsker tilbage til Bagsværd - knus

   Slet
 7. Søde Anne Mette.

  Hyggelige billeder af dine gråspurves julebad på Anne Mettes Badeanstalt. Ja, sådan et vandpjaskeri er et helt usædvanligt syn her i december. Vores vinterjasmin blomstrer også på livet løs. Det samme gør de smukke hvide juleroser, og sågar en enkelt rose. Idag har jeg set de første vintergækker titte op.

  Jeg kunne ikke lade være med at smile, da jeg så dine små nisser og miniaturegrantræer. Jeg har jo nok fornemmet, at du ikke er den helt store jule-freak og så er det så kært at du alligevel finder en smule julepynt frem. Men mindre kan det altså heller ikke være. Hvis du er rigtig heldig opdager ser du det slet ikke, din bette gavtyv:o) Men forårshumør er også endnu skønnere end julehumør og det har du åbenbart været i idag. Hvor dejligt at høre.

  Kan du nu alligevel have nogle hyggelige og dejlige dage, her i den "tilstundende højtid" og jeg ønsker dig og dine kære et lykkeligt, velsignet og bekymringsfrit 2014.....med masser af blomster:o)

  Knus og de kærligste hilsner og tanker

  ....tilbage til gaveindpakningen

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Tante. Den kommer jo krybende, julestemingen - specielt nu, hvor alle gaver er på plads, så det ikke fylder i hovedet :) Og mine små nisser, de skal være der, lur mig om ikke der dukker lidt mere op i løbet af weekenden, for jeg er trods alt en af dem, der altid har et stykke julepynt fremme hele året :)
   Jeg sender alle de gode ønsker til Mors smukkeste have - og ja, lad os få et blomstrende 2014, vi har i hvert fald fyldt haven godt op med lykkedepoter - knus tilbage

   Slet
 8. Hej. Sikke nogle fantastiske billeder af fuglene i bad. Det blev man virkelig i godt humør af at se på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret sjovt at holde øje med dem og hvem der plasker vildt og hvem, der absolut kun vil bade alene :)

   Slet
 9. Hej Anne Mette
  Sikke nogle herligt badebilleder af havens fugle.....Kan da godt forstå dit forårshumør med sådan et par aktører i haven.
  At vinterjasminen blomster har jeg slet ikke opdaget endnu. Den må jeg ud og grave frem. Den står bag en rhododendron, så den er ikke så nem at spotte....måske et holde flyttedag projekt til foråret.
  Herlige motiver ...suk... især den smukke decemberhimmel er betagende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er sjove, når de sådan går i gang. Her har vinterjasminen blomstret i hvert fald et par uger, så du må ud og kigge, den er altså så dejlig.

   Slet
 10. Jeg elsker den milde vinter! Og det ser ud til at fuglene i din have har det på samme måde :-)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...