Sider

søndag den 21. september 2014

God jul - men først Lyngby

Man kan vist ikke sige at jeg har slidt bloggen tyndt denne sommer, men mon ikke det måske ændrer sig i løbet af vinteren? Det må tiden vise. 

Måske får jeg lavet blomster-collager en dag, det er jo skønt at gense sommeren på den måde (måske endda opdateret min header). Indtil da er min ultimo-juli blomstrende amaryllis er vist det mest spektakulære fra sommer haven 2014.


Men nu til det vigtige - for på søndag er der jo plantemarked i Lyngby og denne gang kan vi deltage. Så med mindre de lover skybrud, så bliver skiltet sat op og alle er velkomne til en lille havesnak, planteopbevaring osv. Markedet er fra 10-12, håber vi ses.


En af grundene til min lave blog-aktivitet må tilskrives min sommerforelskelse i Instagram. Man kan se mine billeder her CuginaK

13 kommentarer:

 1. Det er altid rart med en lille sommerforelskelse. Det kunne være, at man skulle se om man ku' finde Lyngby, det kunne være sjovt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Find endelig Lyngby, det kunne være hyggeligt. Hvis ikke du har været der før, så forbered dig på mange planter - og mennesker ;)

   Slet
  2. Jeg så dit blogindlæg om Pennisetum glaucum Purple Majesty. Jeg købte en rød Pennisetum i FAKTA (af alle steder), og der stod at den var 1-årig, så jeg har den i en potte. Nu vil jeg prøve at tage frø af den, og se om det skulle lykkes at lave mine egne til foråret :-)

   Slet
  3. Det gik overraskende nemt og godt, selv om det var nogle små, tynde spirer i laaaang tid, men pludselig tog de ved. Når jeg kan, så....;)

   Slet
 2. Rart at se, at der er lidt liv i dig. Lyngby klarer jeg nok ikke lige, men nu har jeg jo også lige været af sted.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 3. Ja så kiggede jeg lige ind på Instagram, det er flotte billeder, men du må undskylde, jeg synes, at nærheden forsvinder, her er kun korte kommentarer, ingen små søde sjove finurlige kommentarer som på bloggen, men jeg kan godt se, at det er hurtigere. På bloggene lærer jeg noget af andre bloggere, og jeg lærer nogen at kende, næsten som levende mennesker, sorry men det er min mening.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er helt velkommen med din mening, for mig har det 'bare' passet bedst denne sommer. Men jeg ser nu heller ikke blog=instagram de kan noget forskelligt, feks synes jeg det er hyggeligt at følge med i foråret i Australien lige nu. Jeg har også fået udvidet det 'lokale' havenetværk via instagram.
   Knus Anne Mette

   Slet
 4. God fornøjelse i Lyngby og på Instagram, men også hyggeligt at høre fra dig på bloggen.

  SvarSlet
 5. Hej Anne Mette.Dejligt med et lille pip fra dig..................og jeg er heller ikke på hverken instagram eller FB.
  Men glæder mig til at mødes med dig på søndag i Lyngby.Håber også at hilse på andre bloggere.
  god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror måske blog frekvensen stiger med faldende grader udendørs. Dejligt at du kommer til Lyngby, mødte Trine i går, hvis tiden tillader så dukker hun også op :) Knus Anne Mette

   Slet
 6. Flot amaryllis fra juli:-) Vi ses på søndag.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og glæder mig til søndag - knus AM

   Slet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...