Sider

søndag den 24. november 2013

Det var kattens....

Midt under støvsugningen (og æren for at gøre det er ikke min) kiggede jeg ud af vinduet og så en kat kravle rundt i æbletræet. Billederne er taget gennem vinduet, så undskyld kvaliteten.


Den er kravlet langt ud på en gren, hvor den så alligevel ikke tør springe ned på naboens terrassefliser.


På et tidspunkt får den øje på mig i vinduet....


.....og beslutter sig for at kravle ned af en mere sikker vej. Men jeg må i tænkeboks, for jeg fodrer fuglene i bl.a. æbletræet, hm....


Frede her sov heldigvis, for er der noget han ikke bryder sig om, er det katte i sin have. Vi har terrasse dør med glas helt ned til jorden og han er flere ganget 'splattet' ud, når en af naboernes katte spankulerer lige forbi. De fleste lærer dog at Frede holder øje med dem og holder sig væk, men præcis denne her er absolut ligeglad, den er kommet forbi hele sommeren.

Før Frede flyttede ind oplevede vi sågar at en af kattene lige syntes den skulle skyde genvej gennem vores stue - jeg er ikke sikker på, hvem der blev mest bange....Vores hæk har indhegning, for at Frede ikke skal tage på tur, forrige sommer fandt Michael et fint lille katte halsbånd inde i hækken, der hvor vores grund støder til naboernes, som også begge har hunde. Da blev jeg lidt bekymret, men heldigvis stod der telefonnummer på halsbåndet og efter en opringning viste det sig at katten havde det godt, heldigvis.

Nå, når jeg nu er i gang, så komme der lige et par blomster.....


...for sørme om ikke den hvide ridderspore stadig blomstrer, dette billede er dog en uge gammel og vi har også haft lidt frost siden, så den er ikke helt så fin længere.


Kongekommen, Ammi majus 'Graceland', blomstrer også videre, men det er nok på lånt tid og ikke helt så voldsomt som i løbet af sommeren.

Jeg er ikke den mest trofaste blogger/kommentator for tiden, men kommer tid, kommer råd og NU er vi da vist snart færdige med det skal gøres i haven inden vinteren kommer......

9 kommentarer:

 1. Dejligt at høre fra dig igen Anne Mette, kattene er ikke nemme at blive fri for, hos os vandrer de også troligt forbi, der hvor hundene ikke kan komme ind.
  En hvid ridderspore nu, hvor er du heldig og kongekommen er også fin.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skulle åbenbart en klatreglad kat til at få mig på bloggen :) Ja, det er lidt utroligt med riddersporen, håber den kan nå at samle energi til næste år også. Knus til Samsø

   Slet
 2. Hej Anne Mette.Ja! jeg har også savnet dig her på bloggen.Vi har også alle naboernes katte vandrende inde hos os......og det er manden altså ikke så glad for.
  Det er utroligt hvad der bliver vist af blomster her sidst i november måned.
  Har selv lige lavet et indlæg med min sidste blomstrende solhat........og også lidt lulerier.God søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. De fleste katte bliver væk herfra, når de finder ud af at Frede bor her, men ikke denne her. Men den må altså holde sig fra havens fugle. Kigger ind til dig nu :) knus tilbage.

   Slet
 3. Det er nogle dejlige kattebillede, du der har fanget, hvor er den modig. Den er ret højt oppe.....
  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - ja jeg blev overrasket over at se den på de tynde grene

   Slet
 4. benim güzel beyaz bir kedim var görmek istersen bloğuma beklerim:))
  çok sevgiler

  SvarSlet
 5. Ja katte har vi også mange af. Vi fodrer fra vores pæretræ og det er svært at forcere for katte, så der har vi kattefri. Men jeg må indrømme at jeg også kan få spat af katte der graver i min have, fordi der jo er jord at grave i. De fleste i min omkreds har jo kun fliser og græs og det giver så grobund for at besørge hos os, desværre. Jeg er ikke så god til at skrue bissen på, det er jo ikke dyrene der er noget galt med, men min have, der indbyder til kattewc! Skal lige høre om du leaser Frede ud?
  Jeg er dybt misundelig på din ammi majus. Den har jeg sået i op til flere omgang 3 faktisk, og hos mig VIL den ikke gro. Jeg har tænkt på, om det kan være sneglene, der synes den smager godt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, jeg kan spørge Frede - men hvis de kommer for tæt på, så kan han godt komme til at skade en enkelt plante :) Nej, han holder sig faktisk fra bedene, det er sjældent han ødelægger noget. Du har ret i at der er en grund til at de kommer forbi, men 'fuglemord' i min have, det må hverken kattene eller den spurvehøg, som kommer lidt for tit altså :)
   Vi har, 7-8-3, ikke store snegleproblemer, vi har flest af de helt små med hus, men de gør ikke stor skade.

   Slet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...