Sider

onsdag den 7. december 2011

Krokus til jul måske?

Jeg håber de klarer den, hvis der kommer sne og frost nu... Alle vores små krokus, der står langs hækken ved fortorvet, de står nærmest klar til at springe ud. Når jeg går forbi, har jeg har svært ved at forstå at det snart er jul - og ikke forår. Vi skal stadig liiiiiige igennem vinteren.

Faktisk er der er en del forårsløg, der spirer rundt omkring her i haven, men dog ikke helt så langt fremme som disse krokus. Jeg forsøger at lukke øjnene og håber det bedste. For de små krokus - og for mig :)

15 kommentarer:

 1. Ret vildt - det er da lidt spændende....

  SvarSlet
 2. De krokusløg jeg har lagt i år, ser også sådan ud nu. Jeg har overvejet, om jeg skulle dække dem med blade. Men nu får de lov til at stå ubeskyttet, og så håber jeg også det bedste :-)

  SvarSlet
 3. Der er ikke noget at sige til at de bliver forvirrede de små løg - frost og varme, frost og varme - men jeg tror de klarer det;)

  SvarSlet
 4. Jeg tror også de klarer det. Men det er godt nok forunderligt. Jeg krydser fingre og håber det bedste for dine krokus!

  SvarSlet
 5. Lad os bare droppe vinteren, og i stedet tage hul på foråret med det samme ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg er fuldstændig enig med Vivi :-). Bortset fra det tror jeg nu nok de skal klare den. De er seje.

  Ha´en rigtig god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 7. Ja mon ikke de klarer det, har vi ikke set før, at de har været højt oppe og så er der kommet sne eller frost. Alligevel blomstrer de på et eller andet tidspunkt før eller senere. Så det skal nok gå.

  SvarSlet
 8. Jeg tror også at de nok skal klare sig. De går bare i stå når det bliver koldere, og gror så videre til foråret.
  Men jeg kan nu faktisk ikke huske at jeg har set krokus før så tidligt. Vi må holde øje med hvordan de ser ud til foråret :-)

  SvarSlet
 9. Kære Anne Mette,

  wow....det er altså for vildt at se krokus så langt fremme her i december måned. Gid vinteren helt ville glemme at komme iår. Synes den er noget opreklameret, selvom det er smukt med sne. Det er mørket, der er det værste.

  Hav en dejlig decemberdag.

  De kærligste hilsner og tanker
  fra GRANTANTE GRØN

  SvarSlet
 10. Sjovt at se som nogle ting er langt fremme. Jeg må ud og tjekke i min have i weekenden...

  De skal nok klare det.

  SvarSlet
 11. Wow! slikt har jeg ikke sett før..det var jo så alt for tidlig! Krokuser er jo en så voksevillig og harfør vekst at jeg tror den vil klare seg helt fint:) Bor du på en spesiell lun og solfylt sted? Det ser slikt ut etter bildene å dømme:) I såfall er du heldig:) JKlem Ellen.

  SvarSlet
 12. Ja det er utroligt at alle forårsløggene er så langt fremme. Vi krydser fingre for, at de klarer sig, for andet ville ikke være til bære.

  SvarSlet
 13. Søde Anne Mette.....gang på gang må vi forundres over forårsfornemmelserne der i bunden af staude bedet........men mon ikke dvalen indfinder sig igen og og de venter llidt endnu......bare lige til det nye år ;09

  Krydser fingre for at vi for et helt fantastisk blomstrende forår om et par måneder .....og ikke før ;0)

  Her er forventningens glæde til de første løgvækster lige så stor om ikke større end børnenes til juleaften ;0)


  Knus Dorthe

  SvarSlet
 14. Jeg tror nu, at de nok skal klare det.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 15. Tak for alle jeres søde og beroligende ord. Ja mon ikke det går, det hele.

  Men fornemmelsen inden i, at når krokus kommer op, så er det forår, den skal jeg nok lige tøjle lidt endnu :)

  Ellen, det gør vi faktisk ikke, ofte jeg langt bagefter med de fleste planter. De må have tænkt at jeg jeg trængte til forår :)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...