Sider

lørdag den 15. september 2012

Tanker fra en lyserød ost....

Tusinde tak til alle jer, der har sendt mig en hilsen - lidt mere om det nederst,til dem, der har lyst. 

Haven opfører sig nogenlunde pænt, på trods af alt. Men alt derude tørster, for godt nok har der været mange mørke og regntunge skyer henover sommeren, men hver gang har vi fået max. 10 dråber regn lige her. 
Det ses, når man stædigt kun vil vande fra regnvandstønden. Heldigvis er der stadig blomster - i dag lidt billeder af det, der er lyserødt.

Rød Snebær, symphoricarpos 'Amethyst'.Mamelukærmebusk, Lavatera 'Burgundy Wine'. Purpursolhat, Echinacea 'Magnus. I løbet af sommeren er der flyttet en lille Purpursolhat-alf ind hos os.

Her er jeg en smule usikker på navne, jeg ved dog at pelagonien er Dronning Ingrid og purpursolhatten er 'Green Envy'

Ikke alt i haven er lyserødt, så hvis I har tålmodighed, så viser jeg flere billeder en anden dag.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var haven. Så til en lille opdatering på helbreddet. Først må jeg igen sige tusinde tak for alle de søde hilsener, ønsker og knus - det varmer! Også at blive sammenlignet med en ost såmænd....

Jeg er hjemme nu og det er dejligt. Desværre er depressionen vældig standhaftig, jeg er netop lige nu igen-igen startet på en ny type medicin. Så jeg håber det viser sig at være den rigtige type for mig. Jeg har meget svært ved at koncentrere mig om, ja om noget som helst faktisk. Derfor læser og skriver jeg ikke ret meget på min egen eller alle jeres fine blogs (hedder det mon det i flertal?). Jeg kan også kun 'tåle' haven i små bidder. Sådan er det med alt lige nu - jeg skal 'bare lige' lære at mærke hvornår "nok er nok". Ellers er der kontant afregning.

Nok om mig for nu - jeg håber at jeg snart kommer forbi jer alle sammen for at læse sidste nyt.

17 kommentarer:

 1. Skønne lyserøde motiver - og hvor er det dejligt at høre fra dig igen :-)
  Ja, depressioner er en forbandet svær ting at slås med. Jeg håber det lykkes at finde den rigtig medicin, så der igen bliver bedre plads til al den energi og livsglæde, der bare ligger og venter på at mørket letter.
  Alle de bedste tanker og ønske om god bedring!
  Knus Signe

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at høre nyt men det gør ondt at høre at du stadig er så hårdt ramt. Håber snart du finder den medicin som er god for lige netop dig.

  Mange havetanker og knus fra fru friis (og Harry Hole, som du fik mig gjort forelsket i... ;o)

  SvarSlet
 3. Dejlige lyserøde blomster :) Godt at høre fra dig igen og at det går den rette vej, omend for langsomt. Håber du er på den rigtige medicin nu, så du snart kan kommer ud af depressionens helvede og komme til at svæve på lyserøde skyer igen.

  Knus fra Ulla

  SvarSlet
 4. Hvor har du mange fine lyserøde blomster i haven. Jeg håber at din nye medicin vil virke godt på dig ;o)

  SvarSlet
 5. Det er dejligt at høre fra dig igen og dine lyserøde er skønne - en purpursolhat-alf, har jeg aldrig hørt om, men den er kær:o)
  Jeg håber at den nye medicin har en god virkning, så du kan få det rigtig godt igen:)
  Knus/Lisbeth

  SvarSlet
 6. Hvor blev jeg glad da jeg så at der var kommet et indlæg fra dig Anne Mette. Og hvor er det godt at du er hjemme. Så håber jeg bare at medicinen virker så du igen kan få energi og overskud i livet. Og det vigtigste er altid at lytte efter hvad krop og sjæl har at sige.
  Mange varme knus og hilsner
  Trine

  SvarSlet
 7. Hej Anne Mette
  Hvor er det rart at høre et lille pip fra dig igen, altid dejligt at høre livstegn, du tager det bare i det tempo, du har kræfter til. Du er jo nødt til at lytte efter, hvornår nok er nok :)
  Du har også i år dejlige blomster i din have, trods tørken. Sådan er det også her, vi får heller ikke meget regn.
  Krydser fingre for at denne medicin virker.
  Knus fra Høne(balle)pylremor

  SvarSlet
 8. Også mange tanker herfra, ønsker dig alt godt.

  Skønne billeder fra din have, flot du er ´stædig´ med kun at bruge din regnvandstønde.

  Ha´ en god søndag, den skulle vist blive solrig.

  SvarSlet
 9. Godt at du har det lidt bedre - så dejligt at se dig igen i blogland.
  Det skønne ved staudehaven er at det altsammen kommer igen til dig til næste forår. Så tage det bare helt roligt og i små bidder derude.
  Fortsat god bedring - knus fra Berit

  SvarSlet
 10. Smukke billeder af dine lyserøde skønheder og dine søde solhat alf :-)

  Dejligt at høre fra dig igen og at du har det bedre. Krydser fingre for at medicinen virker.

  Fortsat god bedring

  SvarSlet
 11. Kære blomster-kusine.

  Hvor blev jeg glad, da jeg så der var et livstegn fra dig på din dejlige blog. Jeg kan fornemme mellem linjerne i dit indlæg, at du nu er på rette vej, søde bella donna. Kampen tilbage til lyset er lang, men pludselig en dag står du der og tænker: "Jeg har det godt idag!" Og så kommer alle de gode dage tilbage. Jeg har selv været så langt nede, at jeg kunne drikke af grundvandet og ved kun alt for godt, hvor smertefuldt det er, når angst og depression æder ens sjæl op indvendig fra.

  Men du vil komme ud på den anden side:o) Snart! Skal vi vædde en lyserød ost?

  Jeg sender lige en engel over til dig. Den sørger for at den nye type medicin er den RETTE, ok?:o)

  Jeg sender dig mine allerkærligste tanker og et bjørneknus så langt og varmt......

  Thinking of you.

  SvarSlet
 12. Jeg blev også bare jublende glad, da jeg så der var et nyt indlæg fra dig! Jeg håber inderligt, at du finder den rette medicin. Måske kan haven i små nydende bidder og lidt hjælp fra pupursolhat-alfen også være med til at bringe dig på rette vej igen.

  Tak fordi du tænkte på os, som tænker på dig :-) - og rigtig god bedring.
  /Birgitte

  SvarSlet
 13. Hej søde Cugina mia.
  Hvor er det bare dejligt at høre nyt fra dig :-) Jeg tænker på dig rigtigt tit. Jeg er simpelthen så glad for den lyserøde kattehale, jeg fik af dig sidste år. Den står i mit lyserøde bed lige ved terrassen, så derfor får du virkelig tit en kærlig tanke.
  Hvor kan jeg både sætte mig ind frustrationerne over ikke at 'orke' haven, og det manglende vand. Det er en nøjagtig kopi af min sommer. Men suk, du kære, til næste år kommer endnu en sommer, og planterne titter op igen :-)
  Jeg får helt ondt i maven ved tanken om at du slås sådan med depressionen. Jeg har jo også været der, og ved hvor ondt det gør. Men det bliver bedre, det må du stole på. Jeg har også byttet mediciner jeg ved ikke hvor mange gange, før jeg fik den rigtige. Og alt den ventetid er rædselsfuld. Men lægerne er dygtige idag, så det skal nok lykkes.
  Masser af masser af varme tanker til dig, du kære.

  SvarSlet
 14. Tak - og endnu mere tak for alle jeres søde ord og ønsker. Det er svært at sige nok tak, for det er virkelig noget der varmer. Nu vil jeg smutte lidt omkring i blogland og se sidste nyt hos jer.

  SvarSlet
 15. Sødeste Anne Mette - hvor skønt at høre fra dig - jeg krydser fingre for at medicinen og den lille smukke solhatte alf hjælper dig på rette vej.

  Sikke nogle lyserøde drømme du viser frem det ser jo helt fantastisk ud.

  Kæmpe varmt knus Dorthe

  SvarSlet
 16. Kære søde Anne Mette.
  Jeg vil tilslutte mig koret og sige at det er så dejligt at høre fra dig og hvor er det trist at du skal kæmpe så lang lang tid mod den pokkers depression. Jeg håber så meget at din nye medicin virker som den skal. Tak for smukke blomster collager og jeg er vild med din lille alf.
  Kæmpe kram herfra og husk når du er klar, ved du hvor jeg er :-)

  SvarSlet
 17. Dejligt at se dig på bloggen igen :-)

  Håber det snart lykkes at finde en medicin der kan hjælpe dig, så du kan få dit liv til at fungere optimalt igen.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...